Güneşlenirken kalpten öldü!

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan 38 yaşındaki İsveçli kadın turist, güneşlenmek için yattığı şezlongda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, dört gün önce oğlu Anto Isma Johanne Anttila (14) ile birlikte Alanya'ya tatile ge

Güneşlenirken kalpten öldü!

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan 38 yaşındaki İsveçli kadın turist, güneşlenmek için yattığı şezlongda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dört gün önce oğlu Anto Isma Johanne Anttila (14) ile birlikte Alanya'ya tatile gelen Jesica Katppa Ninna Anttila (38) öğle saatlerinde serinlemek için otelin havuzuna girdi. Bir süre yüzdükten sonra güneşlenmek için şezlonga uzanan Jesica Katppa Ninna Anttila kalp krizi geçirdi. Durumu farkeden otel görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Anttila kurtarılamadı.

Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem