Güneş, ‘Ben Karadeniz aşığıyım’

Ünlü sanatçı Burcu Güneş, Gümüşhane’de verdiği konserinde bir Karadeniz aşığı olduğunu ve bölgeye sık sık geldiğini söyledi.Gümüşhane’de devam eden 20. Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Şenlikleri kapsamında konser vermek üzere şehre gelen Gü

Güneş, ‘Ben Karadeniz aşığıyım’

Ünlü sanatçı Burcu Güneş, Gümüşhane’de verdiği konserinde bir Karadeniz aşığı olduğunu ve bölgeye sık sık geldiğini söyledi.

Gümüşhane’de devam eden 20. Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Şenlikleri kapsamında konser vermek üzere şehre gelen Güneş, eski Atatürk Stadyumunda binlerce hayranı ile buluştu.Stadyumu dolduran binlerce kişinin parçalarına eşlik ettiği Güneş, konserinde eski ve yeni albümlerinin yanısıra Türk Sanat Müziğinin seçkin parçaları ile Tarkan’ın parçasını da seslendirdi.Gümüşhane’ye ilk defa geldiğini ve çok mutlu olduğunu dile getiren Güneş, “Ben bir Karadeniz aşığıyım. Buraya tatile, turnelere, spor aktiviteleri için geldiğimi hayranlarım bilir. Ben Karadenizi çok seviyorum ve bir Karedeniz aşığıyım. Harika bir yerde yaşıyorsunuz. Burada olmak benim için çok anlamlı ve çok özel. Karadeniz halkına aşığım gerçekten.” dedi.Güneş, yaklaşık 2 saat süren konserini gecenin geç saatlerinde bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem