Günaydın'dan ilginç açıklamalar

 "Kendimi bu ülkenin vatandaşı olarak göremedim..." Tokat’ın Erbaa ilçesinde geçirdiği yılları ve ailesini de anlatan ve Burhan Altıntop tiplemesi ile şöhreti yakalayan  ünlü oyuncu,Engin Günaydın  12 Eylül darbesinden sonra Anadolu’da bir değişim başladı

Günaydın'dan ilginç açıklamalar

 

"Kendimi bu ülkenin vatandaşı olarak göremedim..."
 
Tokat’ın Erbaa ilçesinde geçirdiği yılları ve ailesini de anlatan ve Burhan Altıntop tiplemesi ile şöhreti yakalayan  ünlü oyuncu,Engin Günaydın  12 Eylül darbesinden sonra Anadolu’da bir değişim başladığını belirterek, “Mahalleye gelip kadınları toplayıp ''Siz gerçekten dindar mısınız, çocuklarınıza iyi eğitim veriyor musunuz?'' diye bir mahalle baskısı kuruyorlardı. O dönemde herkes bir dönüşüm içerisine girdi. Benim annem de öyle. Hala kara çarşaflıdır.” diye konuştu.
  
Aşağı yukarı her gün öyleydi. Annemin 20 tane ekmek aldığını sokağın başından görüyordum. Evde çok büyük bir ses var. Herkes bir yerde konuşuyor, yengelerim kendi aralarında parti veriyordu. Abilerim kendi aralarında konuşuyor, babam ayrı bir konuşuyor. Çift sofra kurulurdu.
 
Çocuklar ayrı bölgede olurdu. Ben orada başladım sonra diğer tarafa geçtim. Her gün öyleydi. Ben sonrasında zaten çok rahatsız oldum. Yani o kalabalığın içerisinde, ailemin içerisinde çok memnundum. Korkularım yoktu, endişe diye bir şey yoktu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler