Gün depremlerle başladı!

Bolu'da, saat 01.13'de 3.0, saat 01.28'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 3.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle yataklarından kalkan bazı vatandaşlar yeni bir depremin olacağı korkusuyla bir süre dışarıda bekledi.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasath

Gün depremlerle başladı!

Bolu'da, saat 01.13'de 3.0, saat 01.28'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 3.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle yataklarından kalkan bazı vatandaşlar yeni bir depremin olacağı korkusuyla bir süre dışarıda bekledi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, saat 01.13'de merkez üssü Bolu olan yerin 2 kilometre derinliğinde 3.0 büyüklüğünde, saat 01.28'de ise merkez üssü yine Bolu olan yerin 5 kilometre altında 3.9 büyüklüğünde ikinci deprem meydana geldi.

Depremler hasara neden olmazken, ikinci deprem ile birlikte yataklarından fırlayan vatandaşlar panik içerisinde dışarı çıktı. 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 depremlerinin yaşandığı bölgede bazı vatandaşlar yaşadıkları korku ile baygınlık geçirdi. Sokaklara çıkanlar birbirlerini sakinleştirirken, soğuk hava nedeniyle bir süre sonra vatandaşlar evlerine dönmeye başladı. Bazı kişiler ise bir süre araçlarında bekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler