Gümüşhane’de Cumhuriyet koşusu yapıldı

Gümüşhane'de Cumhuriyet Koşusu etkinliği düzenlendi. 

Gümüşhane’de Cumhuriyet koşusu yapıldı

Gümüşhane’de Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü münasebetiyle Cumhuriyet Koşusu etkinliği düzenlendi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2016 yılı il içi faaliyet programı kapsamında Cumhuriyet Bayramı Atletizm Kros Yarışması il merkezindeki okulların katılımı ile Kız-Erkek Yıldızlar ve Kız-Erkek Gençler kategorilerinde gerçekleştirildi.

Yarışma sonucunda Yıldız Kızlar kategorisinde İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Rana Kardelen Ciğerci birinci, Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Semanur Bayram ikinci ve Kale YİBO öğrencisi Kübra Bilgin üçüncü olurken, Yıldız Erkekler kategorisinde ise Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Cengizhan Karakoç birinci, Harşit Anadolu Lisesi öğrencisi Vedat Akhan ikinci, Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Yeşilyurt üçüncü oldu.



Genç Kızlar kategorisinde Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Yöndem birinci, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Büşra Demir ikinci, Tuğba Ayvaz üçüncü olurken, Genç Erkekler kategorisinde Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Güray Nas birinci, Orhan Öztürk ikinci, Onur Öztürk ise üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.

Yarışmada dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce verilirken, ödülleri ise Gümüşhane Valiliği tarafından 29 Ekim 2016 tarihinde Yenişehir Stadında yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı törenleri esnasında verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler