Gümrükçüoğlu'ndan jest!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Trabzon’daki öğretmenleri unutmadı. Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon merkezdeki tüm merkez ve köy okullarındaki öğretmenlere karanfil hediye etti. Trabzon’daki  116 okuldaki 4

Gümrükçüoğlu'ndan jest!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Trabzon’daki öğretmenleri unutmadı. Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon merkezdeki tüm merkez ve köy okullarındaki öğretmenlere karanfil hediye etti. Trabzon’daki  116 okuldaki 4 bin 200 öğretmenin her birine gönderilen karanfillerin üzerinde; “Değerli Öğretmenlerimiz, sizleri çok seviyor ve sayıyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” yazısı yer aldı.

Sabah saatlerinde eğitim ve öğretime başlamak için okullarına gelen öğretmenler Başkan Gümrükçüoğlu’nun jesti karşısında memnuniyetlerini ortaya koydular.  Özellikle köy okullarına gönderilen karanfiller öğretmenler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanırken öğretmenler, “Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hiçbir öğretmenler gününde bizleri  unutmuyor. Aramızdaki mesafelere bakmazsızın gönüllerinin her zaman bizimle olduğunu bilmek çok güzel.  Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler