Gümrükçüoğlu sporcuları ağırladı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş, beraberinde özel sporcularla birlikte Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası münasebetiyle Trabzon'a gelen Federasyon

Gümrükçüoğlu sporcuları ağırladı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş, beraberinde özel sporcularla birlikte Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası münasebetiyle Trabzon'a gelen Federasyon Başkanı Gümüş ve milli sporcular, Gençlik Spor İl Müdürü Şerif Özgür ile birlikte belediye başkanı Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Gümüş, hedeflerinin özel sporcuların sayısını artırmak olduğunu belirterek fiili olarak üç bin sporcunun olduğunu ve bu sayıyı artırmak için 'haydi özel çocuklar spora' adı altında bir proje başlattıklarını ifade etti.

Gümüş, sporcu sayısının azlığından bahsederek, "Özel sporcuların spor yapabilecekleri inancı tam olarak oturtabilmiş değiliz. Zihinsel engelli çocuklarımızın sayısını artırmayı hedefliyoruz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Asıl engelliler engelleri aşamayanlardır" sözünden hareketle özel sporcuların gerçekten çok özel olduğuna inandığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu ise, "Özel sporcuların sayısını artırmak için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Toplumumuzun her kesiminin spor yapmasına katkı sağlamak için gayret gösteriyoruz. Bir spor kenti olan Trabzon'dan özel sporcuların şampiyonluklar kazanacağına inanıyorum. İmkanlarımızla her zaman sizlerin hizmetindeyiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası 17-19 Eylül tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler