Gülşen güldürdü

Pop müzik şarkıcısı Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile gittiği kuaförden çıkarken görevli valenin dalgınlığı komik anlar yaşanmasına neden oldu.Bebek’te bulunan kuaförüne sevgilisi ile gelmeyi tercih eden popçuyu kuaför çıkışı basın mensupları karşıladı

Gülşen güldürdü

Pop müzik şarkıcısı Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile gittiği kuaförden çıkarken görevli valenin dalgınlığı komik anlar yaşanmasına neden oldu.

Bebek’te bulunan kuaförüne sevgilisi ile gelmeyi tercih eden popçuyu kuaför çıkışı basın mensupları karşıladı. Aracına yürürken muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcının yanındaki valenin yağmur yağmamasına rağmen şemsiye tutması gazetecilerin dikkatinden kaçmadı.
Bir muhabirin durumu hatırlatması üzerine popçu, ”Aaaa yağmur yok mu? Ben de yağıyor zannediyorum” şeklinde konuşunca kahkahalar havada uçtu.

Dikkat çeken başka bir ayrıntı ise şemsiyeyi tutan görevlinin de yağmur yağmamasına rağmen yağıyormuş gibi davranmasıydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler