Gülen'den şoke eden açıklamalar

Fethullah Gülen,sohbetinde üst düzey bir ismin yasak ilişki yaşadığını ve bunu engellemeye çalıştığını söyledi.Fethullah Gülen, son sohbetinde AK Parti'den birinin kasedi olabileceği imasında bulundu.Herkul.org sitesinde Cuma akşamı Fethullah Gülen'in bir

Gülen'den şoke eden açıklamalar

Fethullah Gülen,sohbetinde üst düzey bir ismin yasak ilişki yaşadığını ve bunu engellemeye çalıştığını söyledi.

Fethullah Gülen, son sohbetinde AK Parti'den birinin kasedi olabileceği imasında bulundu.

Herkul.org sitesinde Cuma akşamı Fethullah Gülen'in bir söyleşisine daha yer verildi.'Kara propaganda ve nefis muhasebesi' başlıklı söyleşide yer alan videoda dikkat çeken bir ayrıntı vardı.

Gülen, Amerika'da bulunduğu sırada birisinin kendisine telefon açtığını söyleyen, bu kişinin gece bir alüfte (Hayat Kadını) ile buluşmaya gittiğini ve bu kişinin şu anda önemli bir pozisyonda olduğunu söyledi. Gülen'in sözlerinden o kişinin AK Parti'den olduğu izlenimi bıraktı.

Bir kadınla buluşmaya giden kişiye komployu haber vererek tuzaktan kurtardığını anlatan Fethullah Gülen, "Eğer o tuzağa düşseydi şimdi olduğu yerde olamazdı" dedi. Ayrıca o kişinin sırrını bildiği için şu an kendisine düşman olduğunu da sözlerine ekledi ve birkaç başka örnekten de bahsetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem