Gül'den yeni Gezi yorumu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gezi Parkı eylemleri ile ilgili olarak "devam etmesi halinde meşruiyet zemininin kalmayacağını" söylediği belirtildi. Açıklama, Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilen Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir'den geld

Gül'den yeni Gezi yorumu
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gezi Parkı eylemleri ile ilgili olarak "devam etmesi halinde meşruiyet zemininin kalmayacağını" söylediği belirtildi.
 
Açıklama, Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilen Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir'den geldi .
 
Özdebir, Cumhurbaşkanı Gül'ün de istenmeyen bir sürece girildiğini ve bir an evvel bu sıkıntılı durumun sonuçlanması gerektiğini, kısa ve orta vadede Türkiye'nin neler kaybettiğini herkesin yaşayacağını söylediğini aktardı.
 
Gül'ün, Türkiye'nin sağlam bir hukuk yapısı olduğunu ifade ettiğini anlatan Özdebir, ''Sorunların genel hayatı etkileyecek şekilde değil de hukuk çerçevesinde halledilmesi gerektiğini söylediler. Amacın hasıl olduğunu ve mesajların devlet ve hukümet tarafından alındığını ve bunun ifade edildiğini, artık bu işlerin devam etmesi halinde meşruiyet zemininin kalmayacağını söylediler'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler