Gül'den Twitter yasağına Twitter'den tepki

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Twitter'ın kapatılması ile ilgili, "Sosyal medya platformlarının tamamen kapatılması tasvip edilemez" dedi.Kapatma kararını, kapatılan Twitter üzerinden eleştiren Gül, şunları yazdı:"Sosyal medya platformlarının tamamen kapatılm

Gül'den Twitter yasağına Twitter'den tepki

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Twitter'ın kapatılması ile ilgili, "Sosyal medya platformlarının tamamen kapatılması tasvip edilemez" dedi.

Kapatma kararını, kapatılan Twitter üzerinden eleştiren Gül, şunları yazdı:

"Sosyal medya platformlarının tamamen kapatılması tasvip edilemez. Ayrıca, daha önce defalarca belirttiğim gibi iletişim teknolojilerinin bugün ulaştığı noktada Twitter gibi bütün dünyada kullanılan platformlara erişimin topyekün engellenmesi teknik olarak zaten mümkün degil. Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal gibi suç oluşturan hususlar varsa, ancak mahkeme kararıyla sadece ilgili sayfalar kapatılabilir. Umarım bu uygulama uzun sürmez."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem