Gülben Ergen boşanıyor mu!

Mustafa Erdoğan, ayakligazete.com'a konuştu: "İşimden dolayı yurt dışına çok sık gidiyorum ve Türkiye'de fazla kalamıyorum. 'Boşanma' haberleri bu nedenle çıkıyor ancak hiçbir doğruluk payı yok. Gülben Hanım'ın ev baktığı doğru ancak tek başına bakmadı, b

Gülben Ergen boşanıyor mu!

Mustafa Erdoğan, ayakligazete.com'a konuştu: "İşimden dolayı yurt dışına çok sık gidiyorum ve Türkiye'de fazla kalamıyorum. 'Boşanma' haberleri bu nedenle çıkıyor ancak hiçbir doğruluk payı yok. Gülben Hanım'ın ev baktığı doğru ancak tek başına bakmadı, birlikte baktık. İstinye'de bir ev baktık ve çok beğendik büyük ihtimalle alıp oraya birlikte taşınacağız. Ayrılık gibi bir durum söz konusu değil. Çocuklardan dolayı şimdiki evimiz şehre uzak geliyor, o nedenle şehrin içinde bir eve taşınmayı uygun bulduk. Yakın bir zamanda yeni evimizde olacağız. Boşanma gibi bir durum söz konusu bile olamaz, çok mutluyuz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler