Gül Zirveyi Twitter’dan değerlendirdi!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2009’da Türk Cumhuriyetleri ile kurulan Türk Konseyi’nin IV. Zirve Toplantısı’nın dün Bodrum’da yapıldığını belirterek, "Zirve sonrasında İlham Aliyev ve Berdimuhamedov ile üçlü toplantıda önemli enerji konularını konuştuk" ded

Gül Zirveyi Twitter’dan değerlendirdi!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2009’da Türk Cumhuriyetleri ile kurulan Türk Konseyi’nin IV. Zirve Toplantısı’nın dün Bodrum’da yapıldığını belirterek, "Zirve sonrasında İlham Aliyev ve Berdimuhamedov ile üçlü toplantıda önemli enerji konularını konuştuk" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, 2009’da Türk Cumhuriyetleri ile kurulan Türk Konseyi’nin IV. Zirve Toplantısı’nın dün Bodrum’da yapıldığını belirterek, "Türkmen Devlet Başkanı Berdimuhamedov davetimi kırmayarak zirveye ilk defa katıldı. Her ne kadar Bodrum’un her zamanki güzel havası olmasa da Cumhurbaşkanları Aliyev, Berdimuhamedov, Nazarbayev ve Atambayev’e Bodrum’u gösterme imkanım oldu. Zirve sonrasında İlham Aliyev ve Berdimuhamedov ile üçlü toplantıda önemli enerji konularını konuştuk" dedi.

Toplantılar sonrası Muğla’ya geçip vilayet ve belediyeyi ziyaret ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, "Muğlalıları temsilen bu küçükler yerel kıyafetleriyle beni karşıladılar. Valilikten Belediye’ye yürüyerek geçtim. Muğlalıların gösterdikleri sevgiye teşekkür ederim. Muğla’nın kendi mimari dokusu ve kimliğine özen göstermesine çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler