Gül tartışmalı internet yasasını onayladı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, internet yasasını onayladı. Gül yasayla ilgili olarak Twitter'dan yaptığı açıklamada iki maddeyle ilgili kaygılarının yeni bir yasal düzenlemeyle giderileceğini belirterek bu durumdan memnuniyet duyduğunu söyledi.Cumhurbaşkanı

Gül tartışmalı internet  yasasını onayladı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, internet yasasını onayladı. Gül yasayla ilgili olarak Twitter'dan yaptığı açıklamada iki maddeyle ilgili kaygılarının yeni bir yasal düzenlemeyle giderileceğini belirterek bu durumdan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, internet düzenlemesini onayladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Nitekim, Hükümetimizle temasa geçip bu iki noktaya ilişkin düşüncelerimi paylaşmış ve bunların düzeltilmesini istemiştim. Memnuniyetle görüyorum ki iki maddeyle ilgili kaygılar yarın yeni bir yasal düzenlemeyle giderilecek. Bu düzenlemenin süratle gerçekleşmesine fırsat vermek için Macaristan'dan döner dönmez önümdeki yasayı onayladım. Hükümetimiz ve siyasi partilerimize gösterdikleri anlayıştan ötürü teşekkür ederim. Hepinize iyi akşamlar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem