Gül o soruya yanıt vermedi!

Çankaya Köşkü'nde düzenlenen TÜBİTAK Bilim, Özel ve Teşvik Ödülleri ile TÜBİTAK Gelişmekte Olan Dünya İçin Bilimler Akademisi (TWAS) Teşvik Ödülü Töreni’nde gazeteciler Cumhurbaşkanı Gül’ün, dershane ve 2004 yılındaki MGK kararlarına ilişkin tartışmalarla

Gül o soruya yanıt vermedi!

Çankaya Köşkü'nde düzenlenen TÜBİTAK Bilim, Özel ve Teşvik Ödülleri ile TÜBİTAK Gelişmekte Olan Dünya İçin Bilimler Akademisi (TWAS) Teşvik Ödülü Töreni’nde gazeteciler Cumhurbaşkanı Gül’ün, dershane ve 2004 yılındaki MGK kararlarına ilişkin tartışmalarla ilgili görüşlerini almak istedi.

ÖDÜL ALANLAR DERSHANEYE GİTMİŞ Mİ?

Gül, gazetecilerin, “Ödül alanlarda dershanelere gitmişler midir?” diyerek konuyla ilgili sorular yöneltmek istemeleri üzerine, “Siz usta gazeteciler bu tür bağlantılarla konuyu açmayı beceriyorsunuz ama aslolan bilimdir. Bu tür konjonktürel tartışmalarla bilimsel konuları gölgelememek lazım. Her şey rayına girer zaten” demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler