Groupon Türkiye’den çekildi

Önemli fırsat sitelerinden "Groupon', Türkiye'den çekildiğini açıkladı.Önemli fırsat sitelerinden groupon Türkiye'den çekildiğini açıkladı. Firmanın sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Sayın Müşterilerimiz, Groupon Türkiye'nin sayfasın

Groupon Türkiye’den çekildi

Önemli fırsat sitelerinden "Groupon', Türkiye'den çekildiğini açıkladı.

Önemli fırsat sitelerinden groupon Türkiye'den çekildiğini açıkladı. Firmanın sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Müşterilerimiz, Groupon Türkiye'nin sayfasına girmeye çalıştığınız için buraya yönlendirildiniz. Üzülerek belirtmek isteriz ki, 24 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Groupon, Türkiye'deki faaliyetlerine son vermiştir ve artık sizlere yeni fırsatlar sunamıyoruz.

Sizlere yeni fırsatlar sunamadığımız için üzgünüz, ancak şimdiye kadar Groupon'a olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem