Grinin Elli Tonu'na Soğuk Duş

Grinin Elli Tonu serisinin dördüncü kitabı Grey ile başdöndürücü bir satış grafiği yakalayan E.L. James, geçtiğimiz pazartesi Twitter üzerinden hayranlarının sorularını yanıtlamak için bilgisayarının başına oturdu ve olanlar oldu.Grinin Elli Tonu ile beya

Grinin Elli Tonu'na Soğuk Duş

Grinin Elli Tonu serisinin dördüncü kitabı Grey ile başdöndürücü bir satış grafiği yakalayan E.L. James, geçtiğimiz pazartesi Twitter üzerinden hayranlarının sorularını yanıtlamak için bilgisayarının başına oturdu ve olanlar oldu.

Grinin Elli Tonu ile beyazperde de ve edebiyat dünyasında fırtınalar estirmeyi başaran yazar E.L James, geçtiğimiz günlerde Twitter'da, AskELJames/ E.L James'e Sorun hashtag ile takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ne var ki, hikâye ile ilgili sorular yöneltenlerin yanısıra yazarla ve eseriyle dalga geçen pek çok kişi, E.L James'e ilginç sorular yöneltti. Grinin Elli Tonu filminde, sete sürekli girerek, senarist ve yönetmenin işine fazlasıyla karıştığı ortaya çıkan ve sinirli bir kişilik olarak nitelendiren E.L James'in, bu kez bu sorular karşısında öfkelenmediği ve cevap vermediği görüldü.İşte sorulardan bazıları;

"Yazarlık yetinizin, kaçıncı kitabınızı yazarken ortaya çıkacağını düşünüyorsunuz?"

"Anna karakterini yaratırken, oyuncak bebeklerinizden mi ilham aldınız acaba?"

"Hayatınızda hiç sözlük kullandınız mı?"

"Yazar Stephenie Meyer (Alacakaranlık serileri),'ın Bella ve Edward'ın ilişkisine bir göz atıp'hmm bu ilişkinin içinde daha çok taciz bulunmalı' dedikten sonra mı Grinin Elli Tonu'nu yarattınız?

"2011'de geçen ve gazetecilik okuyan Anastasia'nın e-mail kullanmayı bilmemesi sizce de tuhaf değil mi?"

"Bir kızı takip ve taciz ettiğim takdirde bu gerçek aşk anlamına gelir mi?"

"Kitabın ana teması, zengin olduğun müddetçe istediğin kızı taciz edebilirsin, doğru anlamışım değil mi?"

Hangisinden daha çok nefret ediyorsunuz; Kadınlardan mı, İngilizceden mi?"

"Anna karakterini yaratırken, oyuncak bebeklerinizden mi ilham aldınız?"

"Bir kızı takip ve taciz ettiğim takdirde bu gerçek aşk anlamına mı gelir?"

"Cinsel istismarı romantize ederek "erotik romantizm" kisvesine bürüyüp çok para kazanmış olmaktan dolayı suçluluk duyuyor musunuz?"

"Sevgilime romantik bir jest yapmak niyetindeyim. Sizce telefonuna GPS takip programı yükleyip beni terk etmeye kalkarsa tehdit etmeli miyim?"

"Yazar Stephenie Meyer'in Alacakaranlık'ta yazdığı Bella ve Edward'ın ilişkisine bir göz atıp 'Bu ilişkiyi aynen alıp taciz sosuna bulayıp pazarlamalıyım' fikriyle mi Grinin Elli Tonu'nu yarattınız?

"Bugün Twitter'da yaşadığınız 'sıcak ilgiden' sonra soğuk bir duş almayı düşünüyor musunuz?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem