Grevdeki Pkk'lılar cezaevini yaktı

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde açlık grevindeki 2 Pkk'lı hükümlü koğuşlarını ateşe verdi. Kısa sürede koğuşlarını saran yangını infaz koruma memurları yangın tüpleri ile söndürdü.Edinilen bilgiye Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde Pkk üyesi tutuklu ve hükümlüler an

Grevdeki Pkk'lılar cezaevini yaktı

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde açlık grevindeki 2 Pkk'lı hükümlü koğuşlarını ateşe verdi. Kısa sürede koğuşlarını saran yangını infaz koruma memurları yangın tüpleri ile söndürdü.

Edinilen bilgiye Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde Pkk üyesi tutuklu ve hükümlüler anadilde eğitim ve savunma hakkı ile Abdullah Öcalan üzerindeki tecridin kaldırılması talebiyle açlık grevi başlattı.

 Açlık grevinde bulunan 2 hükümlünün gece saatlerinde koğuşlarını ateşe verdiği ortaya çıktı.

 Kısa sürede koğuşu saran alevleri, infaz koruma memurları yangın tüpleri ile söndürdü. Dumandan etkilenen 2 hükümlü ise cezaevine gelen ambulansta ayakta tedavi edildi.

Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem