Göstericiler Polisle çatıştı!

Şırnak Silopi ilçesinde meydana gelen olaylarda ağır yaralanan 13 yaşındaki Doğan Teyboğa'nın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi üzerine bugün düzenlenen izinsiz gösteride bir çocuk yaralandı.Alınan bilgiye göre, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde

Göstericiler Polisle çatıştı!

Şırnak Silopi ilçesinde meydana gelen olaylarda ağır yaralanan 13 yaşındaki Doğan Teyboğa'nın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi üzerine bugün düzenlenen izinsiz gösteride bir çocuk yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yaşanan olayları protesto gerekçesiyle 24 Temmuz'da Silopi'nin Cudi Mahallesi'nde bir grubun, taş ve molotofkokteylilerinin kullanıldığı izinsiz gösterileri sırasında başına sert bir cismin isabet etmesi sonucu yaralanan Doğan Teyboğa'nın (13) kaldırıldığı Diyarbakır Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmesi üzerine bir grup, polise taşla saldırdı.

Polislerin tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ettiği gösteride, Zeynep Ödük (8) adlı çocuk yaralandı.

Ödük, Silopi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem