| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 25 Ağustos 2010 08:54

Göster kendini Giray

Glowacki'nin sakatlanması ve oynamayacağının kesinleşmesinin ardından Trabzonspor'da gözler onun yerine sahaya çıkacak olan Giray'a çevrildi. Uzun süredir forma şansı bekleyen genç oyuncunun ilk 11’e hocaları tarafından özel olarak hazırlandığı bildirildi

Glowacki'nin sakatlanması ve oynamayacağının kesinleşmesinin ardından Trabzonspor'da gözler onun yerine sahaya çıkacak olan Giray'a çevrildi.

 Uzun süredir forma şansı bekleyen genç oyuncunun ilk 11’e hocaları tarafından özel olarak hazırlandığı bildirildi. Hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki kamp periyotlarının en çalışkan isimlerinden biri olan Giray, geçtiğimiz sezon birçok karşılaşmada Rigobert Song ile beraber stoper mevkisinde forma giymişti.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!