Görevden almalara devam! Sıradaki şehir...

Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nde Terörle Mücadele Şube (TEM) ile Güvenlik Şube Müdürlerinin görev yerleri değiştirildi. Dün akşam TEM Müdürü Tuncay Özcanlı Olay Yeri İnceleme, Güvenlik Şube Müdürü Serkan Bozkaya ise Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'n

Görevden almalara devam! Sıradaki şehir...
Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nde Terörle Mücadele Şube (TEM) ile Güvenlik Şube Müdürlerinin görev yerleri değiştirildi.
 
Dün akşam TEM Müdürü Tuncay Özcanlı Olay Yeri İnceleme, Güvenlik Şube Müdürü Serkan Bozkaya ise Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
 
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Bahadır Can ise TEM Müdürlüğü'ne, Olay Yeri İnceleme Güvenlik Şube Müdürü Savaş Tepecik ise Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
 
Öte yandan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ görevden alma larla ilgili açıklama yaptı. Bozdağ, "Şu anda açığa alınmış kimse yoktur görev yeri değiştirilenler vardır. Bu işlemlerin tamamı da yargı denetimine açıktır. Haksızlığa uğradığını düşünen yargıya gidebilir" dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem