''Görecekseniz,İstanbul'u alacağım''

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, spor medyasının ileri gelen isimleriyle bir yemekte buluştu.Yemekte seçim sonuçlarına ilişkin iddialı konuşan Sarıgül, "Göreceksiniz, İstanbul'u kazanacağım. Hatta daha da ileri gidiyorum, b

''Görecekseniz,İstanbul'u alacağım''

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, spor medyasının ileri gelen isimleriyle bir yemekte buluştu.

Yemekte seçim sonuçlarına ilişkin iddialı konuşan Sarıgül, "Göreceksiniz, İstanbul'u kazanacağım. Hatta daha da ileri gidiyorum, büyük bir farkla bu başarıyı yakalayacağım" dedi.

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

Mustafa Sarıgül, internete düşen ses kayıtlarıyla ilgili de, "Bunca engellemelere rağmen, gümbür gümbür geliyoruz. AKP'nin kalesi Sultanbeyli'de 50 bin kişi miting alanında bizi takip etti. Ben buralardan aldığım güçle İstanbul'u kazanacağımı ifade ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem