Google’dan mültecilerle ilgili örnek kampanya

Ünlü arama motoru Google, ana sayfasına koyduğu linkle mültecilere bağış yapma imkanı getirdi.Dünyada yaşanan mülteci dramına ünlü arama motoru Google da sessiz kalmadı. Google tarafından , giriş sayfasında mültecilere yardım yapılması için bir link konul

Google’dan mültecilerle ilgili örnek kampanya

Ünlü arama motoru Google, ana sayfasına koyduğu linkle mültecilere bağış yapma imkanı getirdi.

Dünyada yaşanan mülteci dramına ünlü arama motoru Google da sessiz kalmadı. Google tarafından , giriş sayfasında mültecilere yardım yapılması için bir link konuldu. "Onetoday" adını verdiği projeyle mülteci dramına dikkat çekmek ve yardım etmeyi amaçlayan Google'ın ana sayfasına girenler, Linke tıklayarak buradan belirlenen dört yardım kuruluşuna maddi yardım sağlayabiliyor. Şu ana kadar Google'ın yönlendirmesiyle dört yardım kuruluşuna bir milyon Euro yardım sağlandı.Elde edilen gelirle, mültecilere sığınma, gıda yardımı ve tıbbi bakım gibi temel ihtiyaçların sağlanmasına yardım edilecek.

Google’dan mültecilerle ilgili örnek kampanya

Google’dan mültecilerle ilgili örnek kampanya

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler