Google'a yeni özellik!

Chip.com.tr'nin haberine göre; Google'da görsel arama normalde kısa ömürlü bir süreçtir ve tarayıcı sekmesini kapattığınız an herşey kaybolur. Ancak arama devinin mobil sürümündeki yeni özellik, bulunan görsellerin tekrar erişilmesi adına saklanabilmesini

Google'a yeni özellik!

Chip.com.tr'nin haberine göre; Google'da görsel arama normalde kısa ömürlü bir süreçtir ve tarayıcı sekmesini kapattığınız an herşey kaybolur. Ancak arama devinin mobil sürümündeki yeni özellik, bulunan görsellerin tekrar erişilmesi adına saklanabilmesini sağlıyor. 

Aslında işlem web sayfalarını favorilere eklemeyle aynı mantığa sahip. Arama sonuçlarındaki görüntüleri saklamak için yıldız simgesine dokunmanız yeterli oluyor. Bu sayede daha sonra ilgili görsele ulaşmak için yeniden bir arama yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca dilerseniz bulduğunuz görselleri organize etmek adına klasörlere de ayırabiliyorsunuz. 

Android ve iOS için geçerli olan yeni özellik şu an için sadece ABD'deki mobil kullanıcılar için geçerli durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler