Gökdere barajı tüneli patladı: 3 ölü

Adana'nın Kozan ilçesinde yapımı devam eden Gökdere köprü barajının tünelinde meydana gelen patlamada İlk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti.

Gökdere barajı tüneli patladı: 3 ölü

Adana'nın Kozan ilçesinde yapımı devam eden Gökdere köprü barajının tüneli patladı. İlk belirlemelere göre olayda 3 kişinin hayatını kaybetti.

Adana'nın Kozan ilçesinde yapımı devam eden Gökdere köprü barajının tüneli patladı. İlk belirlemelere göre olayda 3 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda da yaralı olabileceği bildirildi.

Olayı anlatan bir baraj çalışanı, "Ben barajın yukarı kısmındaydım. Barajın patladığını duyup aşağı tarafa geçtim. Aşağıda çok sayıda operatör, şoför ve baraj çalışanı vardı. Onların hepsi sulara kapılmış. Ama durumları nedir bu konuda bilgim yok. Şu anda 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda kayıp olduğunu duyduk." şeklinde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler