‘Gökçek’i oradan indiririm’

Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa Şubesi’nin düzenlediği kahvaltıya katılan CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, öncesinde basın mensuplarının gündeme ilişkin soruların yanıtladıİnce, bir gazetecinin, “Ankara’dan aday adayı olacak mısınız?” sorusuna, “Cumh

‘Gökçek’i oradan indiririm’

Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa Şubesi’nin düzenlediği kahvaltıya katılan CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, öncesinde basın mensuplarının gündeme ilişkin soruların yanıtladı

İnce, bir gazetecinin, “Ankara’dan aday adayı olacak mısınız?” sorusuna, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin grup başkan vekili aday adayı olmaz. Ya aday olur ya olmaz. Yapılan anketlerde ben açık ara önde çıktım. Üç dört tane ankette. CHP’nin ve AKP’nin yaptığı ankette de durum böyle. Gerisi partinin yöneticilerinin işidir. Ben aday adayıyım demem. Partinin yöneticileri beni aday yaparsa o Melih Gökçek’i oradan indiririm. Ama aday adayı olmam. Ya aday olurum, ya olmam” yanıtını verdi.

Aydınlığın, karanlığı her zaman yeneceğini ifade eden İnce, “Bunlar  biliyorsunuz Adnan Şenses’çiydi. Birtakım solcuları, bizde dönek solcular modadır ya o dönek solcuları kandırmak için Ahmet Kaya’ya iki ağlıyorlar, bizimkiler de  yiyor bunu” değerlendirmesinde bulundu.  İnce, “Bakın şu yerel  seçimlerde İstanbul’u, Ankara’yı bir alalım, bunlar sapır sapır dökülecek.  Bunları, otobüsleri çekeceğiz Meclis’in önüne, doğru otobüslerle Yüce Divan’a.  Hep beraber bunları göndereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem