Gökçeada’da feci kaza!

Gökçeada İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhanettin Kurt, İlçe Halk Eğitim Müdürü Yavuz Güvercin ve Gökçeada Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ünal Çetin, Gökçeada Lisesi Müdürü Tolga Sarıakçalı’nın (35) kullandığı 17 FC 755 plakalı otomobil ile müdürler semin

Gökçeada’da feci kaza!

Gökçeada İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhanettin Kurt, İlçe Halk Eğitim Müdürü Yavuz Güvercin ve Gökçeada Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ünal Çetin, Gökçeada Lisesi Müdürü Tolga Sarıakçalı’nın (35) kullandığı 17 FC 755 plakalı otomobil ile müdürler seminerine katılmak üzere Çanakkale’ye gelmek için yola çıktı.

Müdürlerin bulunduğu otomobil, saat 07.15’de Gökçeada-Kabatepe seferini gerçekleştirecek olan Gökçeada 1 Feribotuna yetişmek üzere Gökçeada İlçe Merkezinden Kuzu Limanına doğru yola çıktı. Limana 1 kilometre kala bir aracın sıkıştırdığı iddia edilen Müdürleri taşıyan 17 FC 755 plakalı otomobil, yoldan çıkarak takla atmaya başladı.

Gökçeada’da 2002 yılından buyana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan evli ve iki çocuk babası Burhanettin Kurt feci kazada olay yerinde yaşamını yitirdi.

İlçe Halk Eğitim Müdürü Yavuz Güvercin, Gökçeada Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ünal Çetin ve Gökçeada Lisesi Müdürü Tolga Sarıakçalı ise yaralandı. Yaralılar, ambulans helikopter ile Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Halk Eğitim Müdürü Yavuz Güvercin’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem