Gmail'de yanlış epostaya son! Gmail nasıl açılır,gmail şifre unuttum

Google’ın elektronik posta servisi Gmail için geliştirmiş olduğu uygulamayla birlikte kullanıcılar artık e-postayı karşı tarafa gönderse bile ‘geri al’ butonunu aktifleştirerek e-postayı silebilecek. İnternet kullanıcıların bu uygulamayı kullanılması için

Gmail'de yanlış epostaya son!  Gmail nasıl açılır,gmail şifre unuttum

Google’ın elektronik posta servisi Gmail için geliştirmiş olduğu uygulamayla birlikte kullanıcılar artık e-postayı karşı tarafa gönderse bile ‘geri al’ butonunu aktifleştirerek e-postayı silebilecek.

 
İnternet kullanıcıların bu uygulamayı kullanılması için öncelikle Gmail ekranın sağ üst köşesinde bulunan ‘Ayarlar’ bölümüne girip ‘Göndermeyi Geri Al’ seçeneğini aktifleştirmesi gerekiyor. Google gönderdiğiniz iletinin geri alınması için kullanıcılarına süresini kendilerinin belirleyeceği zaman tanıyor. Fakat en fazla 30 saniye içinde iletiyi geri almanız gerekiyor. Mailin geri alma işlemi ise oldukça basit maili karşı tarafa gönderdikten sonra sarı şerit içinde yazan ’geri al’ yazısına tık yaparak karşı tarafa giden mail siliyorsunuz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler