Gitarını vermek istemeyen çocuğu bıçakladılar

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sokakta gitar çalan 14 yaşındaki çocuk, kendisinden gitarı isteyen kişiler tarafından bıçaklandı.İzmit Cumhuriyet Parkı'nda sokakta gitar çalan Ö.S.'nin (14) yanına tanımadığı 8 kişilik bir grup geldi. Kalabalık grup daha sonra

Gitarını vermek istemeyen çocuğu bıçakladılar

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sokakta gitar çalan 14 yaşındaki çocuk, kendisinden gitarı isteyen kişiler tarafından bıçaklandı.

İzmit Cumhuriyet Parkı'nda sokakta gitar çalan Ö.S.'nin (14) yanına tanımadığı 8 kişilik bir grup geldi. Kalabalık grup daha sonra gençten gitarı istedi. Ö.S. gitarını vermek istemeyince şahıslarla arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Ö.S. bacağından bıçaklanarak yaralandı. Olay sonrası bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, şahıslar olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan talihsiz çocuk., Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ö.S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem