Giresun Valisi'nden yaralı askere ziyaret

Giresun'un Tirebolu ilçesi Aslancık köyü mevkiinde bugün meydana gelen ve bir jandarma uzman çavuşun yaralanması ile sonuçlanan olayın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Vali Hasan Karahan ise yaralı uzman çavuşu hastanede ziyaretinin ardı

Giresun Valisi'nden yaralı askere ziyaret

Giresun'un Tirebolu ilçesi Aslancık köyü mevkiinde bugün meydana gelen ve bir jandarma uzman çavuşun yaralanması ile sonuçlanan olayın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Vali Hasan Karahan ise yaralı uzman çavuşu hastanede ziyaretinin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Vali Hasan Karahan, saldırının saat 15.30 sıralarında Tirebolu-Doğankent Karayolu'nun 13. kilometresinde meydana geldiğini belirterek "Olayda trafik timlerimize yönelik bir saldırı oldu. Şoför olan uzman erbaş arkadaş yaralanıyor. Durumu iyi çok şükür. Bölgede geniş çaplı arama tarama faaliyetleri olacak. Maalesef bir hafta içerisinde ikinci olay yaşadık. İnşallah tespit edilip gereği yapılacak. Bu olayı gerçekleştirenler gerekli cezaya çarptırılacak. Vatandaşlarımızın yardımını bekliyoruz. Anı anına bilgi vermelerini istiyoruz. Çünkü bilgi almalarda gecikmeler oluyor. Bunların sıcağı sıcağına olmasını özellikle vatandaşlarımızdan rica ediyoruz" dedi. 

20151002aw539183_03.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler