Giresun Güce'de hainler havai fişeği beklemiş

Haber61 – Haber Servisi – Kurban Bayramının üçüncü günü Giresun’un Güce ilçesinde bulunan il jandarma komutanlığına taciz ateşi açarak saldıran PKK, terör örgütünün bölgede yapılan düğünü bekledikleri ortaya çıktı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Sa

Giresun Güce'de hainler havai fişeği beklemiş

Haber61 – Haber Servisi – Kurban Bayramının üçüncü günü Giresun’un Güce ilçesinde bulunan il jandarma komutanlığına taciz ateşi açarak saldıran PKK, terör örgütünün bölgede yapılan düğünü bekledikleri ortaya çıktı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Saldırı öncesi Güce Çok Programlı Lisesinin bahçesinde düğün olduğunu fark eden eli kanlı terör örgütü üyeleri, düğünde havai fişeklerinin patlamasını bekledikleri ortaya çıktı.  

İlçe Jandarma Komutanlığının karşı kısmında bulunan ve 600 ile 700 metre uzaklıkta bulunan fındıklıktan düğün gözetleyen PKK üyeleri, bir süre sonra düğün eğlencesinde havai fişek atılmaya başlandığı anda jandarmaya ateş açmaya başladılar. Havai fişek patlamaları ile başlayan çatışma 5 dakika sürdü. Jandarmanın PKKlı guruba anında müdahale etmesi ile teröristler olay yerinden kaçtı.

PKK üyeleri olay yerinden kaçarken düğünde bulunan kalabalığa ateş açarak panik yaratmak istediği ve bu panikten yararlanarak olay yerinden daha rahat kaçmayı başardılar. PKK’nın bu hain planında çok sayıda sivil vatandaş yaralanmıştı. Yaralılar kaldırıldıkları devlet hastanesinde vermiş oldukları ilk bilgide kendileri de havai fişek patlaması nedeni çatışma anını anlamadıklarını dile getirmiştiler.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem