Girdikleri kahvehaneyi hem taradılar, hem de bombaladılar!

Diyarbakır'da yüzü maskeli 4 şahıs girdikleri bir kıraathanede bulunan tombala makinasını ve yüklü miktarda parayı aldıktan sonra burada bulanan vatandaşların üzerine uzun namlulu silahla ateş ederek el yapımı patlayıcı atıp kaçtılar.Edinilen bilgilere gö

Girdikleri kahvehaneyi hem taradılar, hem de bombaladılar!

Diyarbakır'da yüzü maskeli 4 şahıs girdikleri bir kıraathanede bulunan tombala makinasını ve yüklü miktarda parayı aldıktan sonra burada bulanan vatandaşların üzerine uzun namlulu silahla ateş ederek el yapımı patlayıcı atıp kaçtılar.

Edinilen bilgilere göre olay Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Mevlana Halit mahallesi Emek caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede meydana geldi. Yüzü maskeli ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan 4 şahıs yasa dışı tombala oynatan kıraathaneye girerek "Bu bir Tombaladır" diyerek herkesin yere yatmasını istediler.

Vatandaşları yere yatıran şahıslar daha sonra tombala makinasını ve yüklü miktardaki paraya gasp edip el koydular. Bu sırada bir kişinin kendilerine tepki göstermesi üzerine şahıslar burada bulunan vatandaşların üzerine rastgele ateş edip ardından 2 adet el yapımı patlayıcı kıraathaneye atıp bölgeden kaçarak uzaklaştılar.

Açılan ateş sonucunda 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yaşanan olayın sonrası bölgeye gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken Bomba uzmanı polisler ve olay yeri inceleme ekipleri kıraathanede incelemede bulunarak parmak izi tespiti ve delil aradı.

Yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri kaçan şahısların yakalanması için bölgede operasyon başlattı.

Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler