Giray Bulak hakemden şikayetçi

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, Adansspor yenilgisi sonrası hakem kararlarından şikayet etti..   Giray Bulak, rövanş maçında skoru lehlerine çevirmek için çaba göstereceklerini belirterek, sahalarında oynanacak maçı kazanabileceklerini söyl

Giray Bulak hakemden şikayetçi

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, Adansspor yenilgisi sonrası hakem kararlarından şikayet etti.. 

 

 

Giray Bulak, rövanş maçında skoru lehlerine çevirmek için çaba göstereceklerini belirterek, sahalarında oynanacak maçı kazanabileceklerini söyledi.

 

İlk yarıda iyi oynadıklarını ancak ikinci yarıda yedikleri ilk golün ardından bazı hatalar yaptıklarını anlatan Bulak, hakemin Adanasporlu futbolcuların agresif hareketlerine müsaade ettiğini ileri sürdü.

 

Bulak, Çaykur Rizespor camiasının hakem camiası ile bir sıkıntısı olmadığını belirterek, ''Ama hakem camiasının bir sıkıntısı var mı? Onu anlamış değilim. Geldiğim günden beri her maçımızda maalesef 2'ye 1'li pozisyonlarda aleyhimize çalınıyor. Bunu anlamış değilim. Herkesin kendini sorgulaması lazım. Tabi biz de kendimizi sorgulayacağız'' dedi.

 

Bulak, ligin son haftasında oynadıkları Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçında da çeşitli hakem hatalarına maruz kaldıklarını savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem