Geziciler hakkında flaş karar!

İstanbul 50. Ceza Mahkemesi, Gezi Parkı olaylarına ilişkin iddianameyi savcılığa iade etti. Karara gerekçe olarak; suç delili olarak gösterilen maske, baret gibi araç gerecin, yasada belirtilen silahlardan olmaması gösterildi.Gezi Parkı iddianamesi mahkem

Geziciler hakkında flaş karar!

İstanbul 50. Ceza Mahkemesi, Gezi Parkı olaylarına ilişkin iddianameyi savcılığa iade etti. Karara gerekçe olarak; suç delili olarak gösterilen maske, baret gibi araç gerecin, yasada belirtilen silahlardan olmaması gösterildi.

Gezi Parkı iddianamesi mahkeme tarafından savcılığa iade edildi.

Gezi protestolarında gözaltına alınan 23 kişi hakkında toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefetten iddianame hazırlandı.

İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi, hangi şüphelinin hangi suçu ne şekilde işlediğinin somut olarak belirtilmediğine hükmetti.

Şüpheliler, gösterilere silahla katılmakla suçlanmıştı.

Mahkeme; maske, baret, deniz gözlüğü, sirke, sargı bezi gibi gereçlerin yasada yazılı silahlardan olmadığı gerekçesiyle iddianameyi iade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem