Gezi protestolarına 7 tutuklama

İstanbul Taksim Gezi Parkı protestolarına destek vermek için Adana'da gerçekleştirilen eylemlerde yapılan 700'ü aşkın gözaltıdan 7'si tutuklanırken 11 kişiye de denetimli serbestlik cezası verildi. İstanbul Taksim Gezi Parkı'nda başlayan ve tüm yurda yayı

Gezi protestolarına 7 tutuklama
İstanbul Taksim Gezi Parkı protestolarına destek vermek için Adana'da gerçekleştirilen eylemlerde yapılan 700'ü aşkın gözaltıdan 7'si tutuklanırken 11 kişiye de denetimli serbestlik cezası verildi.
 
İstanbul Taksim Gezi Parkı'nda başlayan ve tüm yurda yayılan eylemlere destek için Adana'da da yaklaşık 1 ay boyunca çeşitli yürüyüşler ve eylemler düzenlendi.
 
Kentin farklı noktalarında yaklaşık 1 aydır devam eden eylemlerde polis tarafından 700'ü aşkın eylemci gözaltına alındı. Bazı eylemciler savcılık tarafından serbest bırakılırken adliyeye sevk edilen eylemcilerden 7'si tutuklanırken 11 kişiye de denetimli serbestlik cezası verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem