Gezi Parkı eylemlerinde acı haber!

Taksim Gezi Parkı eylemine destek vermek için otoyolu trafiğe kapatmak isteyen grubun içinde bulunan Mehmet Ayvalıtaş'a(20) bir cip çarptı. 19 yaşındaki sürücünün kullandığı cipin altında kalan Ayvalıtaş hayatını kaybetti. Kazada Seyit Kartal da yaralandı

Gezi Parkı eylemlerinde acı haber!

Taksim Gezi Parkı eylemine destek vermek için otoyolu trafiğe kapatmak isteyen grubun içinde bulunan Mehmet Ayvalıtaş'a(20) bir cip çarptı. 19 yaşındaki sürücünün kullandığı cipin altında kalan Ayvalıtaş hayatını kaybetti. Kazada Seyit Kartal da yaralandı.

Kaza önceki akşam 22.00 sıralarında, O-4 Karayolu Mustafa Kemal Köprüsü altında yaşandı. İddiaya göre, Taksim'deki olaylara destek vermek üzere toplanan bir grup,önce Mustafa Kemal Mahallesi'nde eylem yaptı. Ardından yürüyüşe geçerek otoyola geldi. Burada yolu trafiğe kapattı. Grup, tencere tava çalarak sloganlar atarken, 19 yaşındaki Mehmet Görkem D.'nin kullandığı cip, eylemin bitmesini bekleyen taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan cip daha sonra eylemcilerin arasına daldı. Kazada 20 yaşındaki Mehmet Ayvalıtaş feci şekilde yaşamını yitirdi.
 
Grupta bulunan Seyit Kartal adlı genç de ağır yaralandı. Kaza nedeniyle öfkelenen kalabalık sürücü Mehmet Görkem D.'yi tartakladı. Sürücüyü mahalle muhtarı kurtardı ve polise teslim etti. Askere gitme hazırlığı yapan Mehmet Ayvalıtaş'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Seyit Kartal Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Cip sürücüsü Mehmet Görkem D. ise emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem