Genelkurmay yalanladı
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sayfasında yapılan "Türk Silahlı Kuvvetlerinin teyakkuz durumuna geçirildiği ve izinlerin kaldırıldığına yönelik haberler" başlıklı duyuruda, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin teyakkuz durumuna geçirildiği ve personel izinler
Yayınlanma:
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sayfasında yapılan "Türk Silahlı Kuvvetlerinin teyakkuz durumuna geçirildiği ve izinlerin kaldırıldığına yönelik haberler" başlıklı duyuruda, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin teyakkuz durumuna geçirildiği ve personel izinlerinin kaldırıldığına yönelik haberler tamamen gerçek dışıdır" ifadesine yer verildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem
