Genelkurmay heyeti Suriye sınırında!

Korgeneral İhsan Uyar ve beraberindeki heyet, saat 08.05'de üç ayrı helikopterle 2'nci Hudut Taburu Komutanlığı'na bağlı Öncüpınar Hudut Bölük Komutanlığı helikopter pistine indi. Uyar ve beraberindekilerin Hatay'dan başlayarak Kilis'e kadar olan Suriye s

Genelkurmay heyeti Suriye sınırında!

Korgeneral İhsan Uyar ve beraberindeki heyet, saat 08.05'de üç ayrı helikopterle 2'nci Hudut Taburu Komutanlığı'na bağlı Öncüpınar Hudut Bölük Komutanlığı helikopter pistine indi. Uyar ve beraberindekilerin Hatay'dan başlayarak Kilis'e kadar olan Suriye sınırını havadan inceledikleri öğrenildi. Öncüpınar Hudut Bölük Komutanlığı içerisinde bulunan Bayraktepe'ye çıkan Uyar ve beraberindeki heyet, sınırın sıfır noktasına daha önceden konulan füze bataryaları ve hava savunma sistemini inceleyip, 2'nci Tabur Komutanı Piyade Kıdemli Binbaşı Hüseyin Geçgel'den brifing aldı. 2 saat süren inceleme ve denetimlerin ardından Korgeneral İhsan Uyar ve beraberindekiler, helikopterle Kilis'ten ayrıldı.

Uyar ve beraberindekilerin Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin illerinde Suriye sınırındaki karakollar ile kritik noktalarda incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem