Genç'ten ilk açıklama Haber61'e!

Kesin olmayan sonuçlara göre Ortahisar Belediye Başkanı olan AkPartili Ahmet Metin Genç Haber61’e açıklamalarda bulundu. Tüm Ak Parti teşkilatlarına teşekkür eden Genç, "Şimdiden Trabzonumuz ve milli irade için hayırlı olmasını diliyorum. Sayısal olarak ş

Genç'ten ilk açıklama Haber61'e!
Kesin olmayan sonuçlara göre Ortahisar Belediye Başkanı olan AkPartili Ahmet Metin Genç Haber61’e açıklamalarda bulundu.
 
Tüm Ak Parti teşkilatlarına teşekkür eden Genç, "Şimdiden Trabzonumuz ve milli irade için hayırlı olmasını diliyorum. Sayısal olarak şuanda değerledirme şansımız yok. Ak Parti’ye halkımız sahip çıkmıştır. Bu sonuçlar Türk demokrasisi  için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bir vatandaş olarak ümitlerimiz yeniden geleceğimiz için yeşerdi. 
Seçimden sonra İnşallah belediye başkanı sıfatıyla tüm partilerin hemşerilerimizin başkanı olacağımı söylemek istiyorum. Yeni kuracağımız belediyemizde ilk başkan olarak hayırlı işler yapacağımızı söylüyorum. Hemşerilerimize gösterdikleri teveccühlerimizden dolayı teşekkür ediyorum. Güler yüzümüz siyasete bağlı değil Allah’ın bir ihsanıdır . Bu mevkiyle bir bağlantısı yoktur İnşallah Hep daim olsun. Bugün olduğumuz gibi yine devam edeceğiz. Seçimden önce olduğu gibi güler yüzümüzü hemşerilerimizle paylaşacağım. Bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Tüm görevli arkadaşlarıma ve partilere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem