Gençlere indirimli seyahat müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 81 ilden gelen gençlik temsilcilerini Başbakanlık Çankaya Köşkü'nde buluştu. Davutoğlu burada yaptığı konuşmada, "42 ülke ile vizesiz seyahat vardı, benim Dışişleri Bakanlığım döneminde 72'ye çıkarttık. Şimdi size (gençlere) de ç

Gençlere indirimli seyahat müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 81 ilden gelen gençlik temsilcilerini Başbakanlık Çankaya Köşkü'nde buluştu. 

Davutoğlu burada yaptığı konuşmada, "42 ülke ile vizesiz seyahat vardı, benim Dışişleri Bakanlığım döneminde 72'ye çıkarttık. Şimdi size (gençlere) de çağrıda bulunuyorum, bütün gönül coğrafyamızı gezin. Balkanları gezin, Orta Doğu'da çatışma olmayan yerleri gezin. Orta Asya'ya gidin, Avrupa'ya gidin. Yurt dışı seyahatleri için bu anlamda gençlere özel bir indirim uygulayalım, Türk Hava Yolları ile de konuşarak. Yurt dışına kültürel ziyaret yapan bütün gençlere özel bir tarife uygulamak için de harekete geçeriz inşallah" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler