Genç kız babasıyla tartıştı ve... ŞOK İNTİHAR

Adana'da psikolojik rahatsızlık yaşadığı ileri sürülen 15 yaşındaki lise öğrencisi H.D., babası ile tartıştıktan sonra 5'inci kattaki evlerinin balkonundan atladı. Ağır yaralanan H.D., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Olay, 18.30 sır

Genç kız babasıyla tartıştı ve... ŞOK İNTİHAR

Adana'da psikolojik rahatsızlık yaşadığı ileri sürülen 15 yaşındaki lise öğrencisi H.D., babası ile tartıştıktan sonra 5'inci kattaki evlerinin balkonundan atladı. Ağır yaralanan H.D., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, 18.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi'ndeki Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, erkek arkadaş edinme yüzünden ailesinden baskı gören H.D., akşam adı açıklanmayan babası ile tartıştı. Tartışma sonrasında odasına giden genç kız, balkona çıkıp 5'inci kattan atladı. Apartmanın bahçesine düşen H.D., ağır yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar genç kızın ailesine haber verdi. Kızını kanlar içinde gören anne N.D. sinir krizleri geçirdi. Çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapılan ve hayati tehlikesi bulunan H.D, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen ve sık sık evden kaçtığı iddia edilen H.D.'nin ailesinin erkek arkadaşından ayrılmasını istediği ileri sürüldü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem