Genç kadın sığındığı evde öldürüldü

Adana'da genç bir kadın, yardım çığlıkları atarak sığındığı bir evin girişinde peşinden gelen kimliği belirsiz kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.Olay, Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi Yeşilyuva Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, yard

Genç kadın sığındığı evde öldürüldü

Adana'da genç bir kadın, yardım çığlıkları atarak sığındığı bir evin girişinde peşinden gelen kimliği belirsiz kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi Yeşilyuva Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, yardım çığlıkları atarak sokakta bulunan bir eve giren Neriman Hügül (27), kimliği belirlenemeyen yüzü maskeli bir kişi tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Şüpheli şahıs olaydan sonra kaçarken, vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, göğsünden ve koltuk altından yaralanan genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda şüpheli şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Genç kadın sığındığı evde öldürüldü

Genç kadın sığındığı evde öldürüldü

Genç kadın sığındığı evde öldürüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler