Gelin kaynanasını boğdu!

Antalya'da 6 aylık evli 22 yaşındaki Lalegül T., tartıştığı 64 yaşındaki kayınvalidesi Pakize T.'nin, İstanbul'da çalışan eşini aramasına öfkelenip kadını eşarpla boğarak öldürdü. Polise teslim olan zanlı, "O sırada şuurumu kaybetmişim, ne yaptığımı hatır

Gelin kaynanasını boğdu!

Antalya'da 6 aylık evli 22 yaşındaki Lalegül T., tartıştığı 64 yaşındaki kayınvalidesi Pakize T.'nin, İstanbul'da çalışan eşini aramasına öfkelenip kadını eşarpla boğarak öldürdü. Polise teslim olan zanlı, "O sırada şuurumu kaybetmişim, ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

Olay Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Zeytinlik Mahallesi'nde dün gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi. 6 ay önce Mustafa T. ile evlenen Lalegül T. (22) aynı evde yaşadığı kayınvalidesi Pakize T. (64) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Pakize T., İstanbul Atatürk Havalimanı'nda çalışan oğlu Mustafa'yı arayıp yaşananları anlattı. Bunun üzerine cinnet geçiren Lalegül T., kayınvalidesine saldırarak yaşlı kadını eşarpla boğdu. Genç kadın daha sonra evden çıkıp kardeşinin evine gitti. Bu sırada Antalya'daki yakınlarını arayan Mustafa T. ise evi kontrol etmelerini istedi. Eve gelen Mustafa T.'nin yakınları ve komşuları yerde hareketsiz halde yatan Pakize T. ile karşılaştı. Olay yerine çağırılan sağlık ekibi kadının öldüğünü belirledi. Kısa süre sonra polisi arayan Lalegül T. teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen zanlı ilk ifadesinde, "Bir süredir huzursuzduk. Akşam yine tartıştık. O sırada şuurumu kaybederek eşarp ile boynunu sıktım. Bir süre çabaladı ve hareketsiz kalınca evden koşarak uzaklaştım" dedi. Olayı haber alınca ilk uçakla Antalya'ya gelen Mustafa T. (32) ise, "Anne bunları başına ben getirdim" diyerek gözyaşı döktü. Emniyette sorgusu tamamlanan Lalegül T. daha sonra adliyeye sevk edildi.

ANTALYA'YA SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN GELMİŞTİ

Öldürülen Pakize T.'nin oğlu Mustafa T.'nin, Atatürk Havaalimanı'nda çalışan bir iş arkadaşının kız kardeşi olan Lalegül T. ile tanıştıktan sonra evlenmeye karar verdiği ve ikilinin 6 ay önce düğün yaptığı öğrenildi. Düğünün ardından Mustafa T.'nin, Tokat'ta yalnız yaşayan annesi Pakize T.'yi de yanına aldığı ve yaklaşık 4 ay İstanbul'da oğlu ile gelinin yanında kalan Pakize T.'nin rahatsızlandığı, doktorların güneşi bol bir yerde yaşamasını tavsiye etmesi üzerine Mustafa T.'nin Antalya'da ev tutarak annesi ve eşini buraya yerleştirdiği kaydedildi. Annesinin cansız bedenini morgdan alarak Tokat'a götüren Mustafa T., gazetecilere, "En acılı gününde bana bir şey sormayın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem