“Gelin, bu oyunu bozalım”

CHP ve MHP seçmenine seslenen Başbakan Erdoğan; CHP ve MHP’nin Pensilvanya ile birlikte hareket ettiğini söyleyerek, “Gelin, bu oyunu bozalım” dedi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da büyük ve coşkulu bir kalabalığa hitap etti. CHP, MHP, Pensilvanya v

“Gelin, bu oyunu bozalım”

CHP ve MHP seçmenine seslenen Başbakan Erdoğan; CHP ve MHP’nin Pensilvanya ile birlikte hareket ettiğini söyleyerek, “Gelin, bu oyunu bozalım” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da büyük ve coşkulu bir kalabalığa hitap etti. CHP, MHP, Pensilvanya ve malum medyanın birlikte hareket ettiğini söyleyen Erdoğan, bu ittifakın Türkiye’nin kaybetmesi için çalıştığını savundu. Erdoğan, “Şimdi MHP, CHP çıkmış Pensilvanya’nın kuyruğunda siyaset yapıyorlar. CHP’li vekiller Pensilvanya için çok ağır hakaret ettiler, şimdi ittifak halindeler. Hiç sesleri çıkmıyor, konuşmuyorlar. MHP okyanus ötesine verip veriştiriyordu. Şimdi dut yemiş bülbüle döndü” ifadelerini kullandı.

“Bunlar haşhaşi. Bunların terör örgütlerinden farkı yok” sözleriyle paralel yapıya yüklenen Erdoğan, CHP ve MHP seçmenlerine de seslenerek, “Gelin, bu oyunu birlikte bozalım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem