Gedikli: "yine yüreğimiz yandı"

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, Şırnak’ın İdil ilçesinde dün akşam meydana gelen hain saldırıda Şehit olan Trabzonlu Polis Memuru Mahmut Bilgin ve 2 Polis Arkadaşı için Başsağlığı mesajı yayınl

Gedikli: "yine yüreğimiz yandı"
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, Şırnak’ın İdil ilçesinde dün akşam meydana gelen hain saldırıda Şehit olan Trabzonlu Polis Memuru Mahmut Bilgin ve 2 Polis Arkadaşı için Başsağlığı mesajı yayınladı.
 
Gedikli yayınladığı mesajda "Dün akşam aldığımız acı haberle yüreğimiz bir kez daha yandı. Acımız çok büyük Ülkemizin huzurunu bozarak kargaşa ortamı yaratmayı amaçlayan bu haince saldırılar yine Milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde bertaraf edilecektir. Yaşanan bu terör saldırıları Ülkemizdeki sosyal refahı hedef almakta ve Türkiye’yi yeniden karanlık bir sürece doğru götürmeyi amaçlamaktadır. Bu hain saldırılar hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak, Milli birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Ülkemizin güvenliği, toplumun huzuru için vazifeleri başında ve vatani görevlerini ifa ettikleri sırada Şehit düşen güvenlik görevlilerimize, Trabzon’lu Şehidimiz Mahmut Bilgin’e Allahtan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı güvenlik güçlerimize acil şifa ve Milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem