Gecenin bir yarısı böyle bir SMS gelse...

Bitlis'te bir kadının cep telefonuna gelen "Abi adamı öldürdüm. Cesedi nereye atayım" mesajı İstanbul emniyetini alarma geçirdi. Cep telefonun sahibi 18 yaşındaki F.A. Küçükçekmece Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. F.A. kimseyi öldürmediği

Gecenin bir yarısı böyle bir SMS gelse...

Bitlis'te bir kadının cep telefonuna gelen "Abi adamı öldürdüm. Cesedi nereye atayım" mesajı İstanbul emniyetini alarma geçirdi. Cep telefonun sahibi 18 yaşındaki F.A. Küçükçekmece Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. F.A. kimseyi öldürmediğini yatmadan önce canı sıkıldığı için rastgele 6 kişiye SMS attığını söyledi.

Bitlis Güroymak'ta yaşayan E.A. isimli kadına önceki gece yatmaya hazırlandığı bir SMS geldi. Cep telefonuna gelen mesajı açan genç kadın, gözlerine inanamadı. Cep telefonuna tanımadığı bir kişiden gelen mesajda "Abi adamı öldürdüm. Cesedi nereye atayım" diye yazıyordu. Mesajı eşine gösteren E.A., 155 Polis İmdat'ı arayarak ihbarda bulundu. Sabah da erken saatlerde Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek polise başvuran E.A., cep telefonundaki mesajı polise gösterdi.

Polis mesajı gönderen numaranın kime ait olduğunu tespit etti. Telefon numarası İstanbul Küçükçekmece'de yaşayan 18 yaşındaki F.A.'ya aitti. Bitlis Emniyet Müdürlüğü cep telefonu mesajı ve kime ait olduğunu hemen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro yetkililerine iletti.

"YATMADAN ÖNCE CANIM SIKILDI AĞABEY"

Polis ekipleri, önceki akşam 20.00 sıralarında Küçükçekmece'de yaşayan F.A.'nın adresine giderek genç çocuğu gözaltına aldı. Küçükçekmece  Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen F.A.'ya öldürdüğü kişinin kim olduğu ve cesedi nereye attığı soruldu. F.A., kendisini sorgulayan dedektiflere, "Gece yatmadan canım sıkıldı. Öyle bir mesaj yazdım. Rastgele bilmediğim 6 numaraya aynı mesajı gönderdim. Sonra da yattım" dedi.

Bir fabrikada çalışan F.A.'nın ifadesine başvuran polis, genç çocuğun herhangi bir cinayete karışmadığını tespit edince, ailesine haber verdi. İfadesi alınan F.A. polis tarafından bir daha böyle bir şey yapmaması için uyarıldıktan sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem