Gaziantep'te akıl almaz görüntü!

İHA'da yer alan habere göre olay, dün akşam saatlerinde İncilipınar Mahallesi'nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sıhhi tesisat malzemesi dükkanının sahibinden alacağı olan Hakan Ö., 2 arkadaşıyla beraber işyerine geldi. Çıkan tartışmanın ardından öfk

Gaziantep'te akıl almaz görüntü!

İHA'da yer alan habere göre olay, dün akşam saatlerinde İncilipınar Mahallesi'nde meydana geldi.

İsmi öğrenilemeyen sıhhi tesisat malzemesi dükkanının sahibinden alacağı olan Hakan Ö., 2 arkadaşıyla beraber işyerine geldi.

Çıkan tartışmanın ardından öfkelenen Hakan Ö., dışarı çıktı ve yanındaki tabancayla onlarca kişinin gözü önünde işyerine ateş açmaya başladı. Hakan Ö.'nün tabancasının biten şarjörüne mermi doldurması ve ateş etmesi kameralar tarafından da saniye saniye kaydedildi. Paniğe yol açan Hakan Ö.'yü görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polisin sakinleştirmeye çalıştığı Hakan Ö. bu sırada yine tabancasını ateşledi. Bu sırada dışarı çıkan işyeri sahibi ve Hakan Ö'nün arkadaşları tarafından polislerin yanında dövüldü.

Takviye polislerin gelişinin ardından hafif yaralanan ismi öğrenilemeyen işyeri sahibi ile yanında bulunan kişi ambulansla hastaneye gönderilirken, tabancayla ateş açan Hakan Ö. ve arkadaşları ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem