Gazi Mahallesi’nde polis müdahalesi

Maltepe Gülsuyu'nda 2 yıl önce öldürülen Hasan Ferit Gedik için Gazi Mahallesi'nde izinsiz yürüyüş düzenlemek isteyen gruba polis müdahale etti.Gülsuyu'nda 2013 yılında uyuşturucu çetelerine karşı yapılan yürüyüş sırasında açılan ateş sonucu hayatını kayb

Gazi Mahallesi’nde polis müdahalesi

Maltepe Gülsuyu'nda 2 yıl önce öldürülen Hasan Ferit Gedik için Gazi Mahallesi'nde izinsiz yürüyüş düzenlemek isteyen gruba polis müdahale etti.

Gülsuyu'nda 2013 yılında uyuşturucu çetelerine karşı yapılan yürüyüş sırasında açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik için Gazi Mahallesi'nde toplanan bir grup, yürüyüş yapmak istedi. Aralarında Hasan Ferit Gedik'in annesi Nuray Gedik ve dedesi Mustafa Meray'ın da bulunduğu 200 kişilik gruba, polis dağılmaları yönünde uyarılarda bulundu. TOMA'nın önünde oturan anne Nuray Gedik ise polise tepki gösterdi. Polisin uyarılarına rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Müdahalenin ardından göstericiler ara sokaklara dağıldı. Göstericiler ara sokaklarda ise barikat kurup ateşe verdi. Polis, ateşe verilen barikatları TOMA'dan sıkılan suyla söndürdü. Bu sırada bazı göstericilerin polise taş, molotof, şişe ve havai fişek attığı görüldü.

Öte yandan, müdahale sırasında gazdan etkilenen Hasan Ferit Gedik'in dedesi Mustafa Meray'ın kucakta yol kenarına taşındığı görüldü. Gazi Mahallesi'nde polisin bekleyişi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem