Gazeteciler her yerde aranıyor

 Partisinin Muğla İl kongresi için Muğla’ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Muğla şehir merkezindeki Şahidi Türbesi, İlim Yayma Cemiyeti, tarihi Zahire pazarı, Arasta ve Yörük Obaları Derneği’ni ziyaret etti. Bakan Davutoğlu’nu Vali Fatih Şahin ve

Gazeteciler her yerde aranıyor

 

Partisinin Muğla İl kongresi için Muğla’ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Muğla şehir merkezindeki Şahidi Türbesi, İlim Yayma Cemiyeti, tarihi Zahire pazarı, Arasta ve Yörük Obaları Derneği’ni ziyaret etti. Bakan Davutoğlu’nu Vali Fatih Şahin ve Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün eşlik etti.

Hazreti Mevlana’nın manevi talebesi Şahidi Hazretleri’nin türbesini ve Şahidi Camiini ziyaret eden Bakan Davutoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Mezar taşlarında çok tarihi bir doku var. Yanındaki dergâhın sonuna kadar ayakta durması için vakıflar Genel müdürü ile konuştum. En kısa zamanda hem etrafı genişletilecek, hem de büyük bir restorasyondan geçirilecek. Şahidi Hazretleri tüm Türkiye’nin büyük bir değeridir. Manevi öncülerindendir. Hazreti Mevlâna’nın manevi talebesidir. O bakımdan inşallah en kısa zamanda restorasyonu tamamlanacak” dedi.

TÜRK GAZETECİLER İLE İLGİLİ ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Bakan Davutoğlu, Suriye tarafından kaçırılan gazeteciler hakkında yaptığı açıklamada, “Haberler alıyoruz. Yakından takip ediyoruz. İnşallah sağ salim hayırlısı ile ülkemize dönerler. Bu konuda hükümetimiz ve bakanlığımız tarafından çalışmalar sürüyor” dedi.

GELİN DAMAT SÜRPRİZİ

Bakan Davutoğlu Muğla Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Zahire Pazarı ziyaretinde kendisini gelin ve damat ziyaret etti. Duygu ve Onur Şengeç çifti Dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmek için geldiklerini açıkladılar.

BAKAN POŞU KATKI

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, vali Fatih şahin ve Belediye başkanı Osman Gürün ile birlikte Muğla tarihi Arastasını gezdi. Bakan Davutoğlu, esnafları ziyaret ederken, hediyelik eşya satan bir bayan esnaftan eşi Sare Davutoğlu’na hediye aldı. Bakan Davutoğlu yaya olarak tarihi Muğla sokaklarında yaptığı gezi esnasında Muğla Yörük obaları Derneği’ni de ziyaret etti. Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan Bakan Davutoğlu’na poşu taktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem