'Gangnam Style' eşliğinde spor

Erzincan'da 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, son günlerin sevilen şarkısı ''Gangnam Style'' eşliğinde yaptıkları sabah sporuyla güne başlıyor.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Galip Sökmen, gazetecilere y

'Gangnam Style' eşliğinde spor

Erzincan'da 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, son günlerin sevilen şarkısı ''Gangnam Style'' eşliğinde yaptıkları sabah sporuyla güne başlıyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Galip Sökmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, spor yapmak isteyen ve spora elverişli olan huzurevi sakinlerinin, her sabah kahvaltı öncesi sağlık personelinin nezaretinde spor yaptığını ifade etti.
 
Erzincan'da 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıların sağlıkçıların önerisiyle son günlerin moda şarkısı ''Gangnam Style'' eşliğinde spor yaparak güne başladığını belirten Sökmen, yaşlıların uygulamadan memnun olduğunu, şarkı eşliğinde dans edip, stresten arınarak güne başladıklarını belirtti.
 
Huzurevlerinin devletin şefkat elinin uzandığı kurumlar olduğunu ifade eden Sökmen, ''Buradaki insanların birçoğunun mesai saatleri içerisinde aileleriyle görüşmeleri mümkün. Burada kalan yaşlıların, stresten uzak huzurlu bir hayat sürmeleri için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem